söndag 18 augusti 2013

Chokladkaka

Jag lovade att baka till sambon och det jobbiga är ju att han är vegan...
För helt ärligt så är det inte lätt att baka veganskt. Det blir smuligt, torrt och smakar...veganskt.
Men jag hittade ett recept på en vegansk kaka som enligt kommentarerna skulle vara fantastisk.
Så jag testade.


Choklad är alltid en bra start!


Jag modifierade glasyren lite, istället för sojadryck hade jag i kaffe. 
Och varför toppa med strössel när det är så gott med kokos?


Som ni ser så ser det ju nästan precis ut som kärleksmums!
Och det smakade nästan som kärleksmums 
(eftersom jag smaksatte glasyren med kaffe och toppade med kokos)

Betyget?
En av de godaste veganska kakorna jag någonsin lyckats få till.
Väldigt bra konsistens på kakan, inte det minsta torr och smulig och glasyren blev väldigt god.
Jag ska absolut spara det här receptet!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar